Geschiedenis Repos Graveer- en Freesbedrijf

Al meer dan 30 jaar is Repos een klinkende naam in de wereld van graveerwerk en frezen.
Met specialistische kennis en uitgerust met met een ultramodern machinepark kunt u op één adres terecht voor vlakgrave­ren, rondgraveren, lasergraveren én hoogwaardig freeswerk als matrijsdelen en stempels

freesbedrijf FrieslandOp 12 januari 1984 richt Rein Postma het graveerbedrijf Repos op. Het bedrijf groeit snel, zich vooral toeleggend op het graveren in RVS. In 1986 wordt de eerste CNC-gestuurde freesbank aangeschaft èn opgehaald.

Vele machineplaten, naamplaten en andere gravures zijn gemaakt voordat in 1995 zonen Ben en Robert toetreden tot Repos. Met hun kennis is er steeds verder geïnvesteerd in nieuwe technieken en apparatuur. Het frezen van producten en matrijsonderdelen wordt een specialisme. Met de keuze om de dienstverlening zodanig te verbre­den dat opdrachtgevers in deze branche op één adres een totaalproduct kunnen afnemen heeft Repos zijn concurrentiepositie enorm versterkt. De combinatie die Repos biedt tussen 4- en 5-assige bewerkingen geven immers grote voordelen op het gebied van levertijd en communicatie.

graveerbedrijfOp dit moment is Repos één van de modernste graveer- en freesbedrijven van Nederland. De geavanceerde computerprogramma’s, lasertechniek en state-of-the-art machines als de nieuwste Deckel en Maho DMU50 geven Repos een technische voorsprong.

De goede reputatie van Repos is vooral ook verkregen door de medewerkers. Toegewijd en punctueel wordt iedere opdracht met zorg uitgevoerd. Afspraak is afspraak!
Repos een modern graveer- en freesbedrijf!

Volg ons ook op twitter @reposdokkumtwitter repos

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen,
Of wilt u een offerte aanvragen?

T: +31 (0) 519 - 22 08 00
E: info@repos.nl

Voor het bedrukken van aluminium;

Twitter